Tags: zbavitje Faqe: 1 Nga 1

Trik interesant me llastikë gome

Trik interesant me llastikë gome

Nëse ju pëlqen magjia dhe dëshironi të zbaviteni me shoqërinë, ju ofrojmë një trik interesant me llastikë gome me të cilin do ti mahnisni shokët/shoqet.

Më shumë »
Rastësi ose...?

Rastësi ose...?

Jeta është plot rastësi - ndonjëherë të vogla, por ndonjëherë të mrekullueshme dhe të papara që e nxisin njeriun ta pyesë veten: vallë vërtet bëhet fjalë për rastësi?

Më shumë »
Shakaja më e mirë shkollore e 1 prillit

Shakaja më e mirë shkollore e 1 prillit

Në këtë klasë ka një rregull - nëse ju cingëron telefoni, patjetër e keni të përgjigjeni, por të gjithë ta dëgjojnë bisedën. Nxënësit kanë përdorur këtë për të bërë shaka me profesorin për 1 prill.

Më shumë »
Luhatëset rikthehen në modë - Këtë e duam nëpër rrugët e qyteteve tona

Luhatëset rikthehen në modë - Këtë e duam nëpër rrugët e qyteteve tona

Në kohët e lashta para internetit, luhatëset ishin zbavitja kryesore për fëmijët. Por, me kalimin e kohës, e harruam edhe këtë kujtim të fëmijërisë. Tani është koha për ta rikthyer.

Më shumë »
Sporti më i çmendur dhe më argëtues në botë

Sporti më i çmendur dhe më argëtues në botë

Ky sport interesant është paraqitur para rreth 3 viteve, ndërsa popullariteti i tij rritet dita ditës. Duket si një kombinim i zbavitjes dhe rekreacionit të mirë plot adrenalinë.

Më shumë »
Kuiz i lehtë për kontabilistët

Kuiz i lehtë për kontabilistët

Ajo që duhet ta bëni është t'i shkruani numrat më së shpejti dhe më saktë që mundeni.

Më shumë »
Studentët e sotëm zbaviten më pak në krahasim me studenët në të kaluarën

Studentët e sotëm zbaviten më pak në krahasim me studenët në të kaluarën

Kampuset universitare dhe konviktet studentore ndoshta kanë reputacion si vende për çmenduri dhe zbavitje, por studentët e sotëm janë më të vetmuar se asnjëherë më parë. Studentët e vitit të parë kalojnë më pak kohë me shoqërinë sesa ata në të kaluarën, zbulon një hulumtim.

Më shumë »
Vendet më të këqia për reklama

Vendet më të këqia për reklama

Ndoshta bëhet fjalë për rastësi, ose ndoshta është me qëllim, por në çfarëdo rasti, këto reklama definitivisht janë të vendosura në vend të papërshtatshëm.

Më shumë »
A mund ta zgjidhni këtë gjëegjëzë interesante?

A mund ta zgjidhni këtë gjëegjëzë interesante?

Katër burra kidnapohen nga një psikopat. Kur zgjohen, e shohin që janë të mbuluar me rërë deri në qafë (si në fotografi). Secili prej tyre mban një kapelë - të bardhë ose të zezë.

Më shumë »
Si të filloni një grindje të nxehtë me gruan e tuaj?

Si të filloni një grindje të nxehtë me gruan e tuaj?

Si të filloni një argument të nxehtë me gruan e tij?

Më shumë »
Gjëegjëza për fëmijë, 150 vjet të vjetra

Gjëegjëza për fëmijë, 150 vjet të vjetra

Kush prej jush mund ti zgjidhë këto gjëegjëza për fëmijë, rreth 150 vjet të vjetra?

Më shumë »
A jeni gati për bastin e pamundur?

A jeni gati për bastin e pamundur?

A jeni gati për bastin e pamundur? Gjasat tuaja për të fituar janë 50%. Ju sfidojmë të provoni.

Më shumë »
Shenjat më të panevojshme që janë vendosur ndonjëherë

Shenjat më të panevojshme që janë vendosur ndonjëherë

Pse do të kishin vendosur një shenjë nuk është në përdorim, në një shenjë ku ska asgjë të dobishme? Kushedi. E vërteta është që shenjat e këtilla vërtet ekzistojnë diku.

Më shumë »
Gjëegjëza me 6 varre

Gjëegjëza me 6 varre

Kaloni pranë varrezave dhe shikoni një përmendore të vendosur para një vendi për 6 varre. Shikoni teposhtë dhe vëreni një mbishkrim në përmendore.

Më shumë »
A dëshironi ndonjë nga këto punë të ëndërrave tuaja?

A dëshironi ndonjë nga këto punë të ëndërrave tuaja?

Këta njerëz kreativ na sugjerojnë neve se përderisa ne mund të ëndërrojnë diçka, ne gjithashtu mund edhe ta përjetojmë atë.

Më shumë »
Mësim për provim

Mësim për provim

Mesim për provim

Më shumë »
Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Llojet e cimereve që do ti takoni në fakultet...

Më shumë »
Fakte interesante që me siguri nuk I keni ditur!

Fakte interesante që me siguri nuk I keni ditur!

Lexo disa fakte të mahnitshme që me siguri nuk I keni pasur të njohura më herët…

Më shumë »
Çfarë personi jeni?

Çfarë personi jeni?

Me kujdes vështrone çdo fotografi dhe më pas për çdonjërën fotografi zgjidhni njërën nga përgjigjet që është më afër perceptimit tuaj të fotos.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme