Tags: yje Faqe: 1 Nga 1

Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Duket që figurat e kulturës nga shekulli 20 nuk kanë shumë gjëra të përbashkëta sa Endi Uorholl dhe Alfred Hiçkok.

Më shumë »
Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Si do te mbaronin keta filma ndryshe? Lexoni për ta kuptuar

Më shumë »
Ku janë sot yjet e "Harry Potter"?

Ku janë sot yjet e "Harry Potter"?

Si e kane karrieren tani aktoret nga Harry Potter?

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme