Tags: vlera Faqe: 1 Nga 1

Meghan dhe Harry kthejnë dhurata e dasmës me shifrat marramendëse

Meghan dhe Harry kthejnë dhurata e dasmës me shifrat marramendëse

Çifti sugjeroi muaj më parë që të gjithë dhuratat e dasmës të shkojnë për bamirësi

Më shumë »
Përgjigjia e një arsimtari pyetjes: "Sa para fiton?"

Përgjigjia e një arsimtari pyetjes: "Sa para fiton?"

Tejlor Mali e përshkruan veten si poet, ekzekutues, edukator, arsimtar dhe agonist. Ka diplomuar në kolegjin Boudin dhe Universitetin në Kenzas, ky 49-vjeçar ka ligjëruar 9 vjet matematikë, anglisht dhe histori.

Më shumë »
Cili është çmimi i një diamanti të kuq?

Cili është çmimi i një diamanti të kuq?

Diamanti figuron ende në inventarin e Sotheby me një vlerësim prej 72.000.000 $.

Më shumë »
Cilat janë drejtimet më të "këqija" për t'i studiuar në fakultet?

Cilat janë drejtimet më të "këqija" për t'i studiuar në fakultet?

Kjo është një nga debatet më të vjetra, kur është fjala për zgjedhjen e një universiteti për studime

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme