Tags: video Faqe: 1 Nga 3

Si aktorët e Game of Thrones e spjegojnë serialin në 30 sekonda?

Si aktorët e Game of Thrones e spjegojnë serialin në 30 sekonda?

Kur mundoheni ta spjegoni Game of Thrones në 30 sekonda, ose fitoni ose dëshmoni që lufta është e vërtetë.

Më shumë »
Artisti 'Banksy' e shfaq Gazën nga një këndvështrim të ndryshëm

Artisti 'Banksy' e shfaq Gazën nga një këndvështrim të ndryshëm

Vepra më e re e artistit anonim të grafiteve "Banksy", nuk gjendet pas një kontejneri për plehra, nuk qëndron në ndonjë ndërtesë por në "YouTube".

Më shumë »
Evolucioni i grafikës së video lojërave

Evolucioni i grafikës së video lojërave

Shikoni se si ka evoluar grafika e video lojërave gjatë 35 viteve të fundit.

Më shumë »
Seriale audio dhe video për të mësuar gjuhë të huaja

Seriale audio dhe video për të mësuar gjuhë të huaja

Nga videot në japonisht dhe lajmet në gjermanisht, blogerja Lindzi Dou i rekomandon vendet e saja të preferuara për të mësuar gjuhë të huaja.

Më shumë »
Si dallohet lindja nga perëndimi?

Si dallohet lindja nga perëndimi?

Të gjithë ata që janë të rregullt në rrjetet sociale, sidomos në "Facebook", sigurisht kanë parë të paktën një video nga kompania "Thai life".

Më shumë »
Neil DeGrasse Tyson për Stephen Hawking

Neil DeGrasse Tyson për Stephen Hawking

Për më tepër, ai madje shpjegon pse Hawking eshte gjenial shkencor.

Më shumë »
Test: Cila pjesë e trurit është më e zhvilluar?

Test: Cila pjesë e trurit është më e zhvilluar?

Merrni këtë provë dhe shihni se cila anë e trurit tuaj është e e zhvilluar?

Më shumë »
Muzikanti përdor zë për të manipuluar, zjarr dhe materie të Nikolla Tesllës

Muzikanti përdor zë për të manipuluar, zjarr dhe materie të Nikolla Tesllës

Nigel Stanford nuk është vetëm një gjeni muzikor, por ai gjithashtu ka një pasion të fortë për shkencën.

Më shumë »
Loja më e vështirë që kurrë nuk do ta zgjidhni

Loja më e vështirë që kurrë nuk do ta zgjidhni

Loja ka vetëm 14 pjesë. Mund të vendosni të gjitha pjesët në kuadër?

Më shumë »
A mund t'a zgjidhni këtë?

A mund t'a zgjidhni këtë?

Nuk ju shkon lehte?

Më shumë »
Videot më inspiruese të vitit 2014

Videot më inspiruese të vitit 2014

Shikoni videot që motivuan dhe inspiruan me miliona njerëz në botë.

Më shumë »
Mënyrë e lehtë dhe efikase për paketim

Mënyrë e lehtë dhe efikase për paketim

Një mënyrë efikase që mund të paketoni rroba të mjaftueshme, pa mbajtur valixhe.

Më shumë »
Truke interesante me fluska

Truke interesante me fluska

Ndani pak nga koha juaj dhe shikoni këto truke shumë interesante dhe magjike me flluska.

Më shumë »
Pyetja më e parashtruar në internet (dhe përgjigja e saj)

Pyetja më e parashtruar në internet (dhe përgjigja e saj)

Një nga pyetjet më të zakonshme që ka bërë e internetit është: Si të shpëtojme nga Lemza?

Më shumë »
Gjithsesi që ka egzistuar mënyra më e lehtë

Gjithsesi që ka egzistuar mënyra më e lehtë

Përderisa dëshironi të pini lëng,sigurisht që kjo ju duket e njohur.

Më shumë »
Profesor i mrekullueshëm nga i cili të gjithë duhet të marim mësim

Profesor i mrekullueshëm nga i cili të gjithë duhet të marim mësim

Mësues të mirë janë ata njerëz që 'synojnë të ju ngjitin sa më lartë, pa marrë parasysh nëse ajo është një pasion për poezinë...

Më shumë »
Oficialisht trailer për filmin nga jeta e Stephen Hawking

Oficialisht trailer për filmin nga jeta e Stephen Hawking

Oficialisht trailer për filmin nga jeta e Stephen Hawking

Më shumë »
5 minutat tuaja të fundit

5 minutat tuaja të fundit

5 minutat tuaja të fundit

Më shumë »
Pse Google u'a parashtron pyetjen e njejtë të gjithë kandidatëve për punë

Pse Google u'a parashtron pyetjen e njejtë të gjithë kandidatëve për punë

Pse Google u'a parashtron pyetjen e njejtë të gjithë kandidatëve për punë

Më shumë »
E mëparshme 123 E ardhshme