Tags: vera Faqe: 1 Nga 1

Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

"Ishin për darkë te prindërit e pasur të burrit tim, ku më rrëshqiti një gotë vere dhe e theva. Kërkova falje, por nuk ofrova kompensim"

Më shumë »
Nga e diela (29 mars) fillon llogaritja verore e kohës

Nga e diela (29 mars) fillon llogaritja verore e kohës

Të diellën (29 mars) në orën 2 të mëngjesit, do të fillojë llogaritja verore e kohës. Akrepat e orës të diellën duhet të zhvendosen një orë më parë, në mënyrë që në vend të orës 2:0

Më shumë »
Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Disa nga gjerat dhe librat qe duhet ti merrni me vete gjate pushimeve te veres!

Më shumë »
800 kurse online pa pagesë për këtë verë

800 kurse online pa pagesë për këtë verë

Pushimi veror është para nesh. Vijon koha për të pushuar dhe për tu relaksuar. Por, e dimë që ka dhe ditë të mërzitshme kur duam të kthehemi në shkollë ose fakultet. Ne e kemi zgjidhjen për këto ditë të bezdisshme - online kurse pa pagesë nga lëmia të cilën ju e doni sepse nuk ju detyrojnë të mësoni.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme