Tags: Vdekje Faqe: 1 Nga 1

Konfirmohet: Avicii ka vrarë veten

Konfirmohet: Avicii ka vrarë veten

Dalin detaje të reja

Më shumë »
Si do të duken temperaturat e larta në vitin 2080

Si do të duken temperaturat e larta në vitin 2080

Një hulumtim i ri i shpallur javën e kaluar në "Environmental health perspectives" paralajmëron katastrofë për SHBA-në, sidomos për Njujorkun, nëse nuk ndërrohen disa gjëra.

Më shumë »
Me qindra gjene funksionojnë edhe disa ditë pas vdekjes

Me qindra gjene funksionojnë edhe disa ditë pas vdekjes

Kur zemra dhe truri i një njeriu ndalen me punë, si dhe sistemi i frymëmarrjes dhe i qarkullimit, duhet të shpallet vdekja. Në trup nuk ka më jetë. Ose...?

Më shumë »
Pse kaq shumë njerëz të famshëm kanë vdekur vetëm këtë vit?

Pse kaq shumë njerëz të famshëm kanë vdekur vetëm këtë vit?

Nga ky vit kanë kaluar vetëm disa muaj, dhe kjo është e zymtë sa i përket vdekjeve në mesin e yjeve.

Më shumë »
Superkompjuteri që do të mund të parashikojë vdekjen me 96% të sigurisë

Superkompjuteri që do të mund të parashikojë vdekjen me 96% të sigurisë

Shkencëtarët në Boston kanë bërë një Superkompjuter që parashikon se kur ju do të vdisni me 96% të sigurisë.

Më shumë »
Vallëzim tradicional për nder të profesorit të ndjerë

Vallëzim tradicional për nder të profesorit të ndjerë

Në Reddit u shpall video ku tërë shkolla kërcen një vallëzim tradicional për nder të një profesori të mëparshëm i cili ka ndërruar jetë në gjum. Performanca emotive është organizuar nga nxënësit e tanishëm dhe të mëparshëm të shkollës së mesme „Palmerston north boys“ në Zelandë të Re.

Më shumë »
Cila është kafsha më vdekjeprurëse në botë?

Cila është kafsha më vdekjeprurëse në botë?

Peshkaqenët dhe Luanët mund të duken kafshët më vdekjeprurëse dhe definitivisht më të frikshme, por megjithatë nuk janë.

Më shumë »
Sa njerëz u vranë në sezonin e fundit të "Game of Thrones"?

Sa njerëz u vranë në sezonin e fundit të "Game of Thrones"?

Sa njerëz u vranë në sezonin e fundit të "Game of Thrones"?

Më shumë »
Vdiq Leonard Nimoj

Vdiq Leonard Nimoj

Aktori Leonard Nimoj i njohur si Mister Spok nga seriali filmik dhe televiziv Star trek, vdiq dje në moshën 83 vjeçare.

Më shumë »
Carl Sagan shpjegon se si lindin dhe si vdesin yjet

Carl Sagan shpjegon se si lindin dhe si vdesin yjet

"Ne jemi të bërë të atomet dhe yjet ... materiali jonë dhe forma jonë është e përcaktuar nga ajo e universit nga të cilat ne jemi pjesë e saj."

Më shumë »
Testamente interesante dhe të pazakonshme

Testamente interesante dhe të pazakonshme

Shikoni disa prej testamenteve më të pazakonshme - për shembull, Semjuel Brat i ka lënë bashkëshortes së tij një shumë të madhe të parave, përderisa ajo premton që do të pijë 5 cigare në ditë.

Më shumë »
Shkenca spjegon: Pse aq shumë yje të rokut vdesin në moshën 27-vjeçare?

Shkenca spjegon: Pse aq shumë yje të rokut vdesin në moshën 27-vjeçare?

Gazetarët dhe fansat muzikor filluan të tërheqin një vijë ndërmjet vdekjes së Kobejnit dhe vdekjes së një numri të madh të artistëve të talentuar - nga Brajan Xhouns deri tek Xhimi Hendriks, Xhenis Xhoplin, Xhim Morison dhe të tjerë - të gjithë të vdekur në moshën 27 vjeçare.

Më shumë »
Dita kur vdiq Ajnshtajni - rrëfim nga një fotografist

Dita kur vdiq Ajnshtajni - rrëfim nga një fotografist

Albert Ajnshtajni, teoritë e të cilit i formuan idetë për funksionimin e universit, vdiq më 18 prill të vitit 1955 nga goditja në zemër, në moshën 76 vjeçare.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme