Tags: Vajzat Faqe: 1 Nga 1

Kthehuni në të kaluarën: çka mbanin vajzat në çantat e tyre gjatë viteve '90?

Kthehuni në të kaluarën: çka mbanin vajzat në çantat e tyre gjatë viteve '90?

Kohët kanë ndryshuar, dhe në këtë mënyrë gjërat vërehen.

Më shumë »
Shikoni si këto vajza janë shëndruar si nënat e tyre përmes fotografive të vjetra

Shikoni si këto vajza janë shëndruar si nënat e tyre përmes fotografive të vjetra

Përdorimi i teknikave të ndryshme të make-up dhe rregullimit të flokëve, këto vajza janë bërë që të duken si nënat e tyre.

Më shumë »
Kur prindërit u'a rregullojnë flokët vajzave të tyre!

Kur prindërit u'a rregullojnë flokët vajzave të tyre!

Megjithatë në fund të gjithë janë të kënaqur.

Më shumë »
Kur nëna e lavdëron vajzën...

Kur nëna e lavdëron vajzën...

Dy shoqe takohen pas disa vitesh dhe fillojnë një bisedë:

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme