Tags: USHT Faqe: 1 Nga 1

Revizioni në Universitetin Shtetëror të Tetovës: Mësimdhënës pa thirrje shkencore, objekte të paligjshme

Revizioni në Universitetin Shtetëror të Tetovës: Mësimdhënës pa thirrje shkencore, objekte të paligjshme

Universiteti përballet me mungesë të kuadrit, një pjesë e punësimeve nuk kanë qenë në përputhje me rregulloret e brendshme, e poashtu problematik ka qenë edhe menaxhimi i një pjese të parave që janë fituar nga aktivitetet për vetëfinancim

Më shumë »
Studentët dhe mësimdhënësit e USHT-së e vizituan Panairin e Arsimit të lartë të SHBA-ve në Shkup

Studentët dhe mësimdhënësit e USHT-së e vizituan Panairin e Arsimit të lartë të SHBA-ve në Shkup

Studentët dhe stafi akademik i Universitetit Shtetëror të Tetovës morën pjesë në Panairin e Arsimit të lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës që u organizua ditë më parë në Shkup.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme