Tags: Ushqimi Faqe: 1 Nga 1

Nga vijnë ushqimet që ne hamë?

Nga vijnë ushqimet që ne hamë?

Shumica e ushqimeve që nekonsumojnë çdo ditë importohen nga vendet e tjera.

Më shumë »
Çfarë thotë ushqimi juaj i preferuar për personalitetin tuaj?

Çfarë thotë ushqimi juaj i preferuar për personalitetin tuaj?

Pa menduar shumë, përgjigjuni pyetjeve në këtë video në mënyrë që ju të zgjidhni ushqimin e preferuar e mundësive të ofruara.

Më shumë »
Mëso për të ngrënë me shkopinj kinez për 20 sekonda

Mëso për të ngrënë me shkopinj kinez për 20 sekonda

Mëso për të ngrënë me shkopinj kinez për 20 sekonda

Më shumë »
Shtetet në Evropë me popullsi më të mbipeshë

Shtetet në Evropë me popullsi më të mbipeshë

Britania do të jetë shteti me popullsi më të trashë në Evropë pas një dekade, thotë hulumtimi më i madh në këtë fushë.

Më shumë »
Ky kompjuter do të prodhojë ushqimin tonë në të ardhmen

Ky kompjuter do të prodhojë ushqimin tonë në të ardhmen

Ky kompjuter do të prodhojë ushqimin tonë në të ardhmen

Më shumë »
Si duket ushqimi në një shkollë fillore Japoneze?

Si duket ushqimi në një shkollë fillore Japoneze?

Në shkollat japoneze, dreka është shumë më tepër se ushqimi.

Më shumë »
Ekspertët vendosën: kjo është dieta e vitit

Ekspertët vendosën: kjo është dieta e vitit

Jo të gjitha dietat janë të njejta, edhepse qëllimi i tyre është përafërsisht i njejtë. Askush nuk di më tepër për këtë sesa ekspertët që kanë shkruar raportin në SHBA për dietat më të mira të vitit. Raporti u shpall këtë javë dhe në të rangohen regjimet më të mira të të ushqyerit që do të jenë në trend në vitin 2016.

Më shumë »
Aplikacion për matjen e sasisë së sheqerit në ushqim

Aplikacion për matjen e sasisë së sheqerit në ushqim

Prindërit në Angli këshillohen ta shkarkojnë aplikacionin e ri i cili tregon sasinë e sheqerit në ushqim dhe pije.

Më shumë »
Sa kalori konsumojmë gjatë festave të fundvitit?

Sa kalori konsumojmë gjatë festave të fundvitit?

Mish, alkool, sallata, kifle, ëmbëlsira...vetëm për Vitin e Ri konsumojmë shumë më tepër në trup se kaloritë që rekomandohen.

Më shumë »
Sa kushton jeta në Çeki?

Sa kushton jeta në Çeki?

Jeta në Çeki llogaritet më e lirë në krahasim me vendet tjera evropiane, ndërsa e njejta vlen edhe për kryeqytetin, Pragë, në krahasim me metropolat tjera evropiane. Megjithatë, zbavitja dhe shëndeti në këtë vend nuk janë aq të lira.

Më shumë »
Çfarë do të ndodhte po të ndalojmë së ngrëni?

Çfarë do të ndodhte po të ndalojmë së ngrëni?

Njeriu mund të jetojë pa ushqim pa vënë re probleme serioze, përveç urisë, deri më 6 orë. Pastaj, fillojnë problemet.

Më shumë »
Substancat kimike që pothuajse i gjejmë në çdo gjë që hamë

Substancat kimike që pothuajse i gjejmë në çdo gjë që hamë

Tashmë e dimë se ushqimi që hamë ka aditivë që janë duke marrë shijen, ngjyrën dhe aromën e ushqimit.

Më shumë »
Çfarë i ndodh trupin tonë kur hamë vetëm ushqim organik?

Çfarë i ndodh trupin tonë kur hamë vetëm ushqim organik?

Shumica prej nesh do të pajtohen që ushqimi organik është më i mirë për trupin sesa perimet dhe pemët e stërpikura me pesticide. Por, faktorët si çmimi i ushqimit joorganik janë të vështira për t'u injoruar.

Më shumë »
Eshton Kaçer i zbulon sekretet për ndarjen e tij...me ushqimin!

Eshton Kaçer i zbulon sekretet për ndarjen e tij...me ushqimin!

Në reklamën e re për Orbit, aktori i njohur Eshton Kaçer imiton një lidhje të vërtetë dashurie dhe bën gjithçka për tu ndarë me copën e animuar të picës. Para vetes ka betejë të rrezikshme.

Më shumë »
Pas shikimit të videos do t'a ndërroni mendjen në lidhje me ushqimin

Pas shikimit të videos do t'a ndërroni mendjen në lidhje me ushqimin

Ky është një film që industritë ushqimore nuk duan t'a shikojnë.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme