Tags: Tanku Faqe: 1 Nga 1

Tanket më të shtrenjta në botë

Tanket më të shtrenjta në botë

Tanku, sot një mjet i fuqishëm ushtarak i armatosur që shërben si mbështetje për këmbësorinë ose veprimet e vetme, së pari u shfaq në Britani të Madhe dhe më pas në Francë dhe Gjermani

Më shumë »
Ky është automjeti rus që mund të lëvizë kudo

Ky është automjeti rus që mund të lëvizë kudo

Teknolog dhe inxhinieri i Alexei Garagashijan shkëlqeu veten me automjetin e fundit që ai ka projektuar.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme