Tags: Tajlande Faqe: 1 Nga 1

Tajlandë, sportistët dhe trajneri nxirren nga shpella

Tajlandë, sportistët dhe trajneri nxirren nga shpella

Përfundon me sukses shpëtimi i fëmijëve

Më shumë »
Si kopjohet gjatë provimit në Tajlandë?

Si kopjohet gjatë provimit në Tajlandë?

Provimet në Fakultetin e Mjeksësisë në Tajlandë janë anuluar pasi studentët janë kapur duke kopjuar, duke përdorur pajisje të përparuara për kopjim.

Më shumë »
Deri në vitin 2030 ky qytet do të jetë nën ujë

Deri në vitin 2030 ky qytet do të jetë nën ujë

Mbretëria e Tajlandit është ndër vendet më të njohura turistike në Azi, ndërsa Bangkoku është ndër qytetet më të mëdha në këtë shtet. Edhepse a 14 miliona banorë, së shpejti qyteti mund të zhduket.

Më shumë »
Si dallohet lindja nga perëndimi?

Si dallohet lindja nga perëndimi?

Të gjithë ata që janë të rregullt në rrjetet sociale, sidomos në "Facebook", sigurisht kanë parë të paktën një video nga kompania "Thai life".

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme