Tags: spektakel Faqe: 1 Nga 1

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

Turistët kanë rendur menjëherë për të fotografuar dhe filmuar momentin e veçantë, i cili është tepër i rrallë

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme