Tags: Shtatzeni Faqe: 1 Nga 1

Mijëra euro shpërblim për ata që i lënë shtatzëna gratë e këtij shteti

Mijëra euro shpërblim për ata që i lënë shtatzëna gratë e këtij shteti

Arsyeja? Shteti ka vetëm 320 mijë banorë dhe pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç

Më shumë »
Problem serioz për femrat të cilat konsumojnë alkool

Problem serioz për femrat të cilat konsumojnë alkool

Femrat në moshë të re duhet ti shmangen alkoolit, përveç kur përdorin kontracepcion, thonë ekspertët e shëndetësisë për "USA today".

Më shumë »
Cilat janë efektet nga tabletat kundër shtatzënisë?

Cilat janë efektet nga tabletat kundër shtatzënisë?

A e ndërrojnë trupin e femrës tabletat për parandalim të shtatzënisë? Cilat janë efektet negative?

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme