Tags: Shqipetar Faqe: 1 Nga 1

Shqiptari në Zvicër që pagoi 36 mijë franga për targat e veturës

Shqiptari në Zvicër që pagoi 36 mijë franga për targat e veturës

Oferta fillestare ka qenë 4.000 franga

Më shumë »
Në cilin qytet Turk jetojnë më shumë Shqiptarë?!

Në cilin qytet Turk jetojnë më shumë Shqiptarë?!

Edhe gatimet tradicionale shqiptare kanë mundur ti ruajnë dhe madje t’ja përcjellin brezit me të ri.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme