Tags: regjisor Faqe: 1 Nga 1

A do të jetë ky horrori më i mirë i vitit 2015?

A do të jetë ky horrori më i mirë i vitit 2015?

Shtëpitë me fantazma janë standarde për filmat horror. Por, jo kur dalin nga imagjinata e Gilermo del Toro, regjisori i „Pan's Labyrinth“. Rolet kryesore i luajnë Tom Hidëlston, Mia Vasikovska dhe Xhesika Çestejn. Bëhet fjalë për filmin „Crimson Peak“.

Më shumë »
Kafeneja e dizajnuar nga regjisori Ues Anderson

Kafeneja e dizajnuar nga regjisori Ues Anderson

Nëse ju pëlqejnë filmat nga Ues Andersoni, do t'ju pëlqejë edhe kjo kafene. Javën e kaluar në Milano u hap kafeneja "Bar Luce". Ajo që e bën këtë lokal të veçantë është njeriu prapa dizajnit të enterierit të tij - regjisori Ues Anderson. Si dhe në filmat e tij, çdo gjë duket bukur.

Më shumë »
Oskarët 2015: Pse nominimet për film dhe për regjisor më të mirë janë të ndryshme?

Oskarët 2015: Pse nominimet për film dhe për regjisor më të mirë janë të ndryshme?

Filmi Selma është kandidat për film më të mirë, por jo edhe për regjisor më të mirë. Pse?

Më shumë »
Për nder të filmit më të mirë horror të inçizuar ndonjëherë

Për nder të filmit më të mirë horror të inçizuar ndonjëherë

Në vitet e 60ta dhe 70ta, horrori ka qenë zhanër i cili ka premtuar shumë.Deri atëherë dolën "Texas chainsaw massacre", "The exorcist", "Halloween" dhe "Night of the living dead", tani klasikë ndër horrorët tjerë.

Më shumë »
Të gjitha paraqitjet e Alfred Hiçkokut në filmat e tij

Të gjitha paraqitjet e Alfred Hiçkokut në filmat e tij

Alfred Hiçkok ka pasur shfaqje të shkurtër në pjesën më të madhe të filmave të tij. Me këtë është i njohur tek publiku. Ndonjëherë, shohim hijen e tij, ndërsa ndonjëherë nuk e vërejmë sepse është person i rëndomtë që kalon rrugës dhe ka rolin e statistit.

Më shumë »
Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Duket që figurat e kulturës nga shekulli 20 nuk kanë shumë gjëra të përbashkëta sa Endi Uorholl dhe Alfred Hiçkok.

Më shumë »
Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Filma të njohur të cilët fillimisht kanë pasur përfundim tjetër

Si do te mbaronin keta filma ndryshe? Lexoni për ta kuptuar

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme