Tags: pyetje logjike Faqe: 1 Nga 1

A mund të zgjidhni detyrë matematikore për nxënësit nga Singapuri?

A mund të zgjidhni detyrë matematikore për nxënësit nga Singapuri?

Singapuri shpesh gjendet ndër vendet më të mira në rangimet ndërkombëtare të matematikës në shkollë fillore. Pasi ta shihni këtë detyrë do ta kuptoni se pse është kështu. Bëhet fjalë për një detyrë logjike e cila do t'i hutojë edhe të rriturit.

Më shumë »
A jeni gati për bastin e pamundur?

A jeni gati për bastin e pamundur?

A jeni gati për bastin e pamundur? Gjasat tuaja për të fituar janë 50%. Ju sfidojmë të provoni.

Më shumë »
Gjëegjëza me 6 varre

Gjëegjëza me 6 varre

Kaloni pranë varrezave dhe shikoni një përmendore të vendosur para një vendi për 6 varre. Shikoni teposhtë dhe vëreni një mbishkrim në përmendore.

Më shumë »
Sfidë matematikore

Sfidë matematikore

Sfidë matematikore

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme