Tags: pushime Faqe: 1 Nga 1

Si do të duket pushimi i britanikëve në BE pas "Brexit"?

Si do të duket pushimi i britanikëve në BE pas "Brexit"?

Nëse ekziston një mënyrë se si britanikët lidhen me Evropën, ajo është periudha kur i bëjnë gati valixhet dhe shkojnë në pushim. Por, si do të duket pushimi i tyre pas "Brexit"?

Më shumë »
Këshilla për pushim me pak para

Këshilla për pushim me pak para

Ndiqni ofertat e agjensioneve sidomos ata ne te cilet shkruhet "last minute".

Më shumë »
Si të pregaditeni për në plazh?

Si të pregaditeni për në plazh?

Pregaditeni për të shkuar në plazh? Eliot nga Mashable ka disa këshilla për ju. Nevojitet të ndani vetëm një minut për videon për tu siguruar që kjo verë do të jetë më e mira deri më tani.

Më shumë »
Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Çka të merrni në plazh dhe Çka të leni në shtëpi?

Disa nga gjerat dhe librat qe duhet ti merrni me vete gjate pushimeve te veres!

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme