Tags: puna Faqe: 1 Nga 1

Ja profesionet më të kërkuara në Zvicër

Ja profesionet më të kërkuara në Zvicër

Një studim i ri ka nxjerrë në pah vendet e punës të cilat firmat zvicerane kanë më së shumti vështirësi t’i sigurojnë

Më shumë »
Gjërat me të cilat duhet të përballet çdo programer

Gjërat me të cilat duhet të përballet çdo programer

Këtu janë gjërat me të cilat duhet të përballet një programer.

Më shumë »
Si të mbijetoni në ndrrimin e natës

Si të mbijetoni në ndrrimin e natës

Nuk ju duhet diplomë për të kuptuar që njerëzit e kanë patjetër të flejnë.

Më shumë »
Arsyet pse njerëzit e mençur nuk mund të gjejnë punë

Arsyet pse njerëzit e mençur nuk mund të gjejnë punë

Edhe krahas asaj që kanë përvojë dhe arsimim të shkëlqyer, një pjesë e madhe e njerëzve ambicioz vuajnë nga një periudhë e gjatë e papunësisë, që duket e palogjikshme. Megjithatë, ekzistojnë arsye se pse njerëzit e mençur vështirë gjejnë vend të punës.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme