Tags: Produktiviteti Faqe: 1 Nga 1

Kompania e uli orarin e saj të punës dhe u bë shumë më produktive

Kompania e uli orarin e saj të punës dhe u bë shumë më produktive

Shkurtimi i ditës së punës mund të ketë një ndikim pozitiv

Më shumë »
Android Aplikacionet që rrisin produktivitetin tuaj

Android Aplikacionet që rrisin produktivitetin tuaj

Në botën e sotme ku çdo kush shpejton, paguhet për një njeri të jetë produktiv.

Më shumë »
Pse puna para orës 10 të mëngjesit nuk është e mirë?

Pse puna para orës 10 të mëngjesit nuk është e mirë?

Dr. Kelly dhe ekipi i tij hulumtues konfirmojnë atë që shumë besojnë se është një fakt - puna herët në mëngjes nuk është aq e mirë për shëndetin dhe produktivitetit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme