Tags: Princi Faqe: 1 Nga 1

Meghan dhe Harry kthejnë dhurata e dasmës me shifrat marramendëse

Meghan dhe Harry kthejnë dhurata e dasmës me shifrat marramendëse

Çifti sugjeroi muaj më parë që të gjithë dhuratat e dasmës të shkojnë për bamirësi

Më shumë »
Harry u martua, por ka edhe 6 princa që ende janë beqarë

Harry u martua, por ka edhe 6 princa që ende janë beqarë

Ja princat seksi, të cilët janë në kërkim të princeshës së tyre

Më shumë »
Si u kujtua Princesha Diana gjatë dasmës mbretërore

Si u kujtua Princesha Diana gjatë dasmës mbretërore

Nga buqeta me lule e nuses e deri te fjalimi prekës

Më shumë »
Si tingëllon kur 1.999 njerëz këndojnë për nder të Princit?

Si tingëllon kur 1.999 njerëz këndojnë për nder të Princit?

Si tingëllon kur 1.999 njerëz këndojnë për nder të Princit?

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme