Tags: Policia Faqe: 1 Nga 1

I gjenden 350,000 euro të fshehur në makinën e larjes

I gjenden 350,000 euro të fshehur në makinën e larjes

Policia holandeze ka arrestuar sot një të ri, i cili dyshohet për pastrim parash

Më shumë »
Si të mos e paguani dënimin e trafikut?

Si të mos e paguani dënimin e trafikut?

Uebfaqja "DoNotPay" është hiti i ri në internet, me arsye të fortë. Këtu mund ta shmangni pagesën e dënimeve të trafikut.

Më shumë »
Vizatimi i fëmijës nga Siria që tronditi botën

Vizatimi i fëmijës nga Siria që tronditi botën

Policia gjermane mbeti pa fjalë kur ata e panë vizatimin e një fëmije nga Siria.

Më shumë »
Pica falas për secilin që e respekton ligjin

Pica falas për secilin që e respekton ligjin

Qëndroni në kënd të rrugës dhe ju drejtohet një polic i cili ju thotë që jeni të arrestuar. Mundoheni të kujtoni se çfarë keni gabuar. Asgjë nuk ju kujtohet. Por, polici, në vend që tju lidhë duart, ju dhuron një pica.

Më shumë »
Pra, nuk i ecën për vjedhës, edhe policia e përqesh!

Pra, nuk i ecën për vjedhës, edhe policia e përqesh!

Një hajdut të tillë është mëkat për t'a ndjekur dhe për t'a kapur.

Më shumë »
Detaje të vogla dhe befasuese që policia i di për ju

Detaje të vogla dhe befasuese që policia i di për ju

Një pjesë e zakonshme e teknologjisë mund të thotë se policia e di se ku po shkoni, me kend dhe kur: lexues automatik per targa.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme