Tags: Plehra Faqe: 1 Nga 1

Në lumë nuk ka më ujë, vetëm plehra

Në lumë nuk ka më ujë, vetëm plehra

Studimet më të fundit në këtë fushë kanë nxjerrë parashikimin e frikshëm se deri në vitin 2050, në dete do të ketë më shumë mbetje plastike se sa peshq

Më shumë »
Çka në toka sillet me ne ashtu si ne sillemi me të?

Çka në toka sillet me ne ashtu si ne sillemi me të?

Vendi po përballet dhe merret me budallalliqet tona të pakuptimta mjaftueshëm dhe tani është koha për t'u kthyer.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme