Tags: Pishine Faqe: 1 Nga 1

Pishinat të mbytyra në klor, kini kujdes

Pishinat të mbytyra në klor, kini kujdes

Rrezik për sëmundje lëkure

Më shumë »
Çfarë e shkakton skuqjen e syve pas notit në pishinë?

Çfarë e shkakton skuqjen e syve pas notit në pishinë?

Nëse keni qeshur për të gjitha shenjat në pishinat publike ku shkruan që urinimi në ujë është i ndaluar, tani ndoshta do ti kuptoni më seriozisht. Raporti vjetor për not të shëndetshëm i shpallur nga Qendra për kontroll të sëmundjeve në SHBA tregon që shumica e pishinave në atë vend janë plot me urinë. Shkencëtarët thonë që kjo është arsyeja pse sytë skuqen gjatë dhe pas notit.

Më shumë »
Pishina më e bukur në botë

Pishina më e bukur në botë

Azia është tokë e çudirave. Kontinenti më i madh dhe më i populluar në botë, që pas disa shekujve përsëri kthehet në pozitën e kontinentit më të pasur, gjithmonë i ka mahnitur evropianët.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme