Tags: Pinguin Faqe: 1 Nga 1

Zvogëlohet ndjeshëm popullsia e pinguinëve mbretër

Zvogëlohet ndjeshëm popullsia e pinguinëve mbretër

Studiuesit kanë thënë se janë të panjohura shkaqet që kanë çuar në rënien e madhe të popullsisë

Më shumë »
Një shoqëri e pazakonshme ndërmjet njeriut dhe pinguinit që do t'ua ngrohë zemrën

Një shoqëri e pazakonshme ndërmjet njeriut dhe pinguinit që do t'ua ngrohë zemrën

Në vitin 2011, muratori i pensionuar 71 vjeçar Xhoao Pereira de Souza i cili jeton në një fshat në ishull afër Rio de Zhaneiros, ka gjetur një pinguin të vogël të mbuluar me naftë dhe pothuajse duke vdekur.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme