Tags: pasuri Faqe: 1 Nga 1

Fytyra juaj tregon nëse jeni i pasur

Fytyra juaj tregon nëse jeni i pasur

Me kalimin e kohës fytyra juaj ka reflektime të perjetshme për të zbuluar eksperiencat tuaja

Më shumë »
Si i stimulojnë kinezët fëmijët e tyre të jenë të pasur dhe të suksesshëm?

Si i stimulojnë kinezët fëmijët e tyre të jenë të pasur dhe të suksesshëm?

Derisa shumica e prindve fundjavën e kalojnë me fëmijët në park, fushë me lodra ose kopsht zoologjik, Kinezët i çojnë fëmijët në shëtitje pranë vilave luksoze.

Më shumë »
Sekretet e pasurisë së Uoren Bafetit

Sekretet e pasurisë së Uoren Bafetit

Ai është njëri prej investuesve më të suksesshëm në histori. Mendojmë që ia vlen të ndiqen hapat e tij, apo jo?

Më shumë »
Si të pasurit na bëjnë më të varfër?

Si të pasurit na bëjnë më të varfër?

Të pasurit bëhen më të pasur dhe të varfërit edhe më të varfër. Ju intereson se si e arrijnë këtë? Guinea dhe shumë vende tjera afrikane, asnjëherë nuk do të dalin nga varfëria, nëse gjërat vazhdojnë të zhvillohen kështu.

Më shumë »
Të rinjtë më të pasur të kohës së sotme

Të rinjtë më të pasur të kohës së sotme

Keni 30 vjet dhe nuk keni miliona? Ku qëndroni pas kësaj liste?

Më shumë »
Arka e pasurisë në Evropë

Arka e pasurisë në Evropë

Kasaforta e gjelbër në Kështjellën e Dresdenit e ruan njërën prej koleksioneve më të mëdha të pasurisë në Evropë. Me restaurimin e vet, ajo bëhet arka evropiane e pasurisë.

Më shumë »
Pse jam aq i varfër?

Pse jam aq i varfër?

Një njeri i varfër ka pyetur Budën Përse jam aq i varfër?

Më shumë »
Përrallë popullore:Dashuri,Sukses apo Pasuri!

Përrallë popullore:Dashuri,Sukses apo Pasuri!

Njëherrë një grua ishte duke I ujitur lulet e saj në kopsht,dhe papritmas I pa tre burra të moshuar para oborrit…Nuk I njohu,por prapë I përshendeto dhe jut ha: “Mendoj se nuk ju njoh,por më duket se jeni të urritur.Ju lutem hyni mbrenda dhe hani diçka”

Më shumë »
Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Një vajzë 25 vjeçare e cila pohon se është intelegjente, jashtëzakonisht e bukur dhe e kërkuar... në web faqe elite për njohje, e ka parashtruar këtë pyetje:

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme