Tags: Parashikim Faqe: 1 Nga 1

Parashikimet e Nostradamus për 2019

Parashikimet e Nostradamus për 2019

Parashikimi i frikshëm

Më shumë »
Si e ka paramenduar Edisoni të ardhmen 100 vite më parë?

Si e ka paramenduar Edisoni të ardhmen 100 vite më parë?

Në vitin 1900, inxhinieri Xhon Elfret Uotkins ka zbatuar anketë për shkencëtarët që kanë qenë të popullarizuar dhe aktiv, në lidhje me ardhmërinë në botë. Disa e kanë paramenduar vitin 2000 si një botë krejtsisht të ndryshme. Në vitin 1911, Tomas Edisoni ka pasur parashikimet e veta për botën që ai paramendon për 100 vjet për revistën "Cosmopolitan".

Më shumë »
A do të plotësohet parashikimi njëqindvjeçar i Ajnshtajnit?

A do të plotësohet parashikimi njëqindvjeçar i Ajnshtajnit?

Në veri të Italisë së shpejti mund të fillojë një eksperiment i madh, i cili nëse tregon sukses, do të ishte një ndër parashikimet më të mëdha të Albert Ajnshtajnit. Ky parashikim i bërë para njëqind vitesh mund të dëshmohet, por në rast të dështimit, eksperimenti mund të jetë arsye për dyshimin e disa ligjeve të fizikës.

Më shumë »
E ardhmja sipas "Wikipedia"-s

E ardhmja sipas "Wikipedia"-s

"Wikipedia" është mënyrë e mirë për ta paraqitur të kaluarën dhe historinë, edhepse secili mund të redaktojë një artikull në të. Kjo enciklopedi e internetit fitoi autoritet në tërë botën për nga dituria dhe faktet. "Wikipedia" funksionon mirë edhe për të ardhmen.

Më shumë »
Idetë dhe trendet më të mëdha për vitin 2015

Idetë dhe trendet më të mëdha për vitin 2015

LinkedIn mblodhi mendimin e mbi 70 personave me ndikim (mes të cilëve Riçard Branson dhe Ban Ki Mun) për ti parashikaur ngjarjet vitin e ardhshëm. Këto janë disa prej ideve dhe trendeve më të mëdha për vitin 2015.

Më shumë »
Libra që e parashikuan të ardhmen

Libra që e parashikuan të ardhmen

Në shkollë fillore kishim detyrë ta lexojmë veprën "Udhëtimet e Guliverit", si dhe "20 milje nën det". Kush do të kishte menduar që kemi lexuar libra që e kanë parashikuar të ardhmen?

Më shumë »
Mirë se vini në të ardhmen (viti 2055)

Mirë se vini në të ardhmen (viti 2055)

Kur mendoni të ardhmen, a paramendoni një rrethinë të shkatërruar ose një shoqëri të mirë dhe të rregulluar? Nëse jeni pjesë e optimistëve, njerëzit që qëndrojnë prapa kësaj videoje i ndajnë qëndrimet tuaja.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme