Tags: para Faqe: 1 Nga 1

I gjenden 350,000 euro të fshehur në makinën e larjes

I gjenden 350,000 euro të fshehur në makinën e larjes

Policia holandeze ka arrestuar sot një të ri, i cili dyshohet për pastrim parash

Më shumë »
Plotësoni anketa dhe merrni vaucher prej 500 dhe 1.000 den

Plotësoni anketa dhe merrni vaucher prej 500 dhe 1.000 den

Ne ju ftojmë të ndani deri në 10 minuta nga koha juaj dhe të jepni mendimin tuaj për këtë hulumtim

Më shumë »
Shqiptari në Zvicër që pagoi 36 mijë franga për targat e veturës

Shqiptari në Zvicër që pagoi 36 mijë franga për targat e veturës

Oferta fillestare ka qenë 4.000 franga

Më shumë »
Fshati zviceran që ofronte para për t’i shpëtuar boshatisjes, ka familjen e parë

Fshati zviceran që ofronte para për t’i shpëtuar boshatisjes, ka familjen e parë

Ai i cili vjen për të jetuar në këtë fshat, do të pranojë një shumë të madhe të hollash

Më shumë »
Webfaqe të dobishme për financat personale

Webfaqe të dobishme për financat personale

Financat personale janë pjesë e rëndësishme e jetës. Të kuptuarit e tyre është me rëndësi sepse pothuajse çdo gjë lidhet me paratë - llogaritë, kursimet, pasuria ejt. Çdokush mund të mësohet si të ballafaqeohet me financat personale nëpërmjet internetit. Ekzistojnë shumë burime falas për individët që duan të mësojnë më tepër për këtë fushë.

Më shumë »
Si fitohen 50.000 dollarë në Google

Si fitohen 50.000 dollarë në Google

Si fitohen 50.000 dollarë në Google

Më shumë »
Këshilla për pushim me pak para

Këshilla për pushim me pak para

Ndiqni ofertat e agjensioneve sidomos ata ne te cilet shkruhet "last minute".

Më shumë »
Mësimet në lidhje me paratë që çdo student duhet ti dijë

Mësimet në lidhje me paratë që çdo student duhet ti dijë

Ju ofrome disa urtesi financiare qe duhet ti dije qdo student:

Më shumë »
Profesionet më të paguara për vitin 2014

Profesionet më të paguara për vitin 2014

Një hulumtim i ri i CareerBuilder zbulon profesionin më të paguar i cili rritet shpejt në vitin 2014. Këto profesione u rritën për 7% gjatë 3 viteve të fundit, dhe atyre ju paguhet 22 dollarë në orë më shumë.

Më shumë »
Si të kurseni të holla derisa udhëtoni

Si të kurseni të holla derisa udhëtoni

Udhëtimi me buxhet të kufizuar është vërtet i vështirë. Ka një numër të madh të shpenzimeve ditore, shpenzime të rrugës dhe shpenzime të papritura të cilat nuk jeni të vetëdijshëm që duhet ti paguani. Prandaj, japim disa këshilla se si në mënyrë të thjeshtë të kurseni derisa udhëtoni.

Më shumë »
Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Histori udhëzuese: Propozim i pahijshëm dhe marrëveshje e keqe

Një vajzë 25 vjeçare e cila pohon se është intelegjente, jashtëzakonisht e bukur dhe e kërkuar... në web faqe elite për njohje, e ka parashtruar këtë pyetje:

Më shumë »
Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Çfare duhet te beni para moshes 30 vjeçare?

Vitet e 30 janë vitet kur njerëzit seriozisht fillojnë të mendojnë për jetën e tyre dhe për atë se në çfarë drejtimi duhet shkuar.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme