Tags: orari i punes Faqe: 1 Nga 1

Kompania e uli orarin e saj të punës dhe u bë shumë më produktive

Kompania e uli orarin e saj të punës dhe u bë shumë më produktive

Shkurtimi i ditës së punës mund të ketë një ndikim pozitiv

Më shumë »
Njerëzit mbi moshën 40-vjeçare janë më produktiv nëse punojnë tre ditë në javë

Njerëzit mbi moshën 40-vjeçare janë më produktiv nëse punojnë tre ditë në javë

Njerëzit në moshën 40-vjeçare kanë performanca më të mira dhe janë më produktiv nëse punojnë tre ditë në javë.

Më shumë »
Sallone për relaksim në vend të punës

Sallone për relaksim në vend të punës

Korea e Jugut fiton numër më të madh të salloneve për relaksimin e punëtorëve nën stres. Ky vend u ofron relaksin, gjum dhe pushim gjatë pauzave në punë.

Më shumë »
Pse Suedia zbaton orarin 6-orësh të punës?

Pse Suedia zbaton orarin 6-orësh të punës?

Shefat në firmat suedeze kanë përfunduar që të punësuarit e tyre janë më produktiv dhe më të lumtur nëse punojnë gjashtë orë në ditë. Dy kompani teknologjike start-up kanë treguar që niveli i energjisë dukshëm rritet nëse orari i punës shkurtohet për dy orë.

Më shumë »
Vendi perfekt i punës ekziston

Vendi perfekt i punës ekziston

Nëse mendoni që nuk ekziston punë që mund ta punoni në plazh, të udhëtoni kur të doni, të keni fundjava treditëshe dhe të pushoni kur të ndiheni të lodhur, po gënjeni veten. Kështu punohet në kompaninë e Kristijan Mishlerit.

Më shumë »
Një eksperiment suedez dëshmoi që orari 6-orësh i punës është më i mirë

Një eksperiment suedez dëshmoi që orari 6-orësh i punës është më i mirë

Të punësuarit në SHBA shpenzojnë 47 orë në mesatare në javë në zyre. Një shtëpi të moshuarish në Suedi tregoi që kjo është tepër.

Më shumë »
Si duket orari i punës në vende të ndryshme të botës?

Si duket orari i punës në vende të ndryshme të botës?

Burrat dhe gratë janë gjithmonë në presion me kohën, dhe si rezultat i kësaj vuajnë edhe ndaj përgjegjësive familjare.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme