Tags: Nepal Faqe: 1 Nga 1

Në Nepal kamerierët zëvendësohen me robotë

Në Nepal kamerierët zëvendësohen me robotë

“Të bëftë mirë!”, uron Ginger, roboti i parë kamerier në Nepal, ndërkohë që sjell një pjatë me ravioli të ngrohtë në një tavolinë me klientë të uritur

Më shumë »
Lufta e përditshme për arsim e nxënësve në Nepal

Lufta e përditshme për arsim e nxënësve në Nepal

Dy tërmete të fuqishme shkretuan Nepalin brenda 17 ditëve vitin e kaluar. Tërmetet morën jetën e 9.000 njerëzve dhe rrënuan një gjysmë milion vendbanine. Tërmetet shkatërruan edhe 35.000 mësojtore, duke lënë 1 milion fëmijë pa qasje ndaj arsimit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme