Tags: Mjeksia Faqe: 1 Nga 1

Zbulohen qelizat që shkaktojnë metastazat në tru, njiheshin si barriera mbrojtëse

Zbulohen qelizat që shkaktojnë metastazat në tru, njiheshin si barriera mbrojtëse

Zbulimi i fundit nga mjekët e Spitalit të Torinos dhe atij të Madridit pas një studimi ka arritur në këtë konkluzion të rëndësishëm

Më shumë »
Mjetet që na japin jetë

Mjetet që na japin jetë

Artisti ishte i frymëzuar për këtë projekt kur u ul pranë djalit të tij të porsalindur në mbrëmje.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme