Tags: Misteri Faqe: 1 Nga 1

Njihuni me misterin më të madh në botë!

Njihuni me misterin më të madh në botë!

Shkencëtarët nuk i japin dot shpjegim

Më shumë »
Sa prej jush mund të zgjidhni këtë detyrë për fëmijë?

Sa prej jush mund të zgjidhni këtë detyrë për fëmijë?

Detyra e fundit që po qarkullon në internetin duket si një problem matematikor që përfshin mollë, banane dhe kokos.

Më shumë »
A mund të zgjidhni detyra 8 shekuj të vjetra?

A mund të zgjidhni detyra 8 shekuj të vjetra?

Nëse ju doni që të zgjidhni detyra prej tetë shekujve, një Bibliotekë britanike ka një mesazh për ju.

Më shumë »
Detyra me tre ndërprerësit dhe llambat

Detyra me tre ndërprerësit dhe llambat

Në katin e poshtë, të një shtëpi ka tre ndërprerës identik për drita. Njëra prej tyre është për llambën është për llambën e vendosur në tavan.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme