Tags: mashtrim Faqe: 1 Nga 1

Një djalë është maskuar si e dashura e tij për të hyrë në provim në vend të saj

Një djalë është maskuar si e dashura e tij për të hyrë në provim në vend të saj

Një 20-vjeçar i dashuruar është zbuluar duke mashtruar në test, por jo ashtu siç mendoni. Ai ka qenë i maskuar në një person tjetër, në të dashurën e tij.

Më shumë »
Iluzionet më të mira optike për vitin 2014

Iluzionet më të mira optike për vitin 2014

Çdo vit, NCS (Neural correlate society) mban garë për ekspertët e perceptimit dhe iluzioneve vizuale. 10 pjesëmarrësit më të mirë zgjidhen nga një juri, përderisa tre më të mirët zgjidhen në një ngjarje ndërkombëtare.

Më shumë »
Dëshmi se shqisat tuaja ju mashtrojnë

Dëshmi se shqisat tuaja ju mashtrojnë

A jeni të befasuar?

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme