Tags: Maqedoni Faqe: 1 Nga 1

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Davor ka qindra flamuj, por më të preferuar për të janë flamuri maqedonas dhe flamuri shqiptar

Më shumë »
#AeDiÇfarë? Në Shtip flitej për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

#AeDiÇfarë? Në Shtip flitej për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

Demokrasi Lab dhe #AeDiÇfarë për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

Më shumë »
Emisioni i njohur satirik dhe politik "LajTme"

Emisioni i njohur satirik dhe politik "LajTme"

Emisioni i popullarizuar satirik dhe politik "LajTme", në të cilin krahas aktorit dhe regjisorit Besfort Idrizi, marrin pjesë edhe aktori i njohur i Manastirit dhe stend-ap komik Marjan Gjorgjievski, si dhe aktori Fisnik Zeqiri, nëpërmjet humorit i shfaqin ngjarjet në Maqedoni në një aspekt të ndryshëm.

Më shumë »
Studentët e Maqedonisë i okupuan fakultetet

Studentët e Maqedonisë i okupuan fakultetet

Pas serisë së protestave kundër Ligjit për Arsim të Lartë, studentët e Maqedonisë okupuan fakultetet në Shkup, duke i shpallur ata si territore autonome.

Më shumë »
Marsh studentor në Maqedoni: "Stop reformave të këqia!"

Marsh studentor në Maqedoni: "Stop reformave të këqia!"

100. 1000. 5000, nuk ka rëndësi numri në marsh, nuk ka rëndësi se sa kanë marrë pjesë, por ajo që mund të shihet nëpër shumë fotografi të shpallura në rrjetet sociale është që ishte një grup shumë i madh i të rinjve të cilët duan ndryshime në arsim.

Më shumë »
Studentët nga Tirana u solidarizuan me studentët në Maqedoni

Studentët nga Tirana u solidarizuan me studentët në Maqedoni

Studentët nga Tirana u solidarizuan me studentët në Maqedoni

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme