Tags: Lufta Faqe: 1 Nga 1

Parashikimet e Nostradamus për 2019

Parashikimet e Nostradamus për 2019

Parashikimi i frikshëm

Më shumë »
Vizatim shqetësues që shfaq fatin e fëmijëve në Siri

Vizatim shqetësues që shfaq fatin e fëmijëve në Siri

Fotografia e fëmiut pesëvjeçar nga Siria i cili ende është në shok pasi u nxjerr nga rrënojat pas sulmit ajror të bombarduesve rus, tërhoqi vëmendjen e mediave botërore të enjten.

Më shumë »
Është botuar lista e forcave më të fuqishme ushtarake në botë

Është botuar lista e forcave më të fuqishme ushtarake në botë

Problemet midis Rusisë dhe Turqisë nuk po largohen në ditët e fundit, por e tërë bota pyet veten se si e gjithë kjo mund të përfundojë.

Më shumë »
Vendi i vetëm në botë ku lufta është e ndaluar

Vendi i vetëm në botë ku lufta është e ndaluar

Është vështirë të besohet, por në vitin 1959, SHBA, Bashkimi Sovjetik dhe 10 vende tjera kanë nënshkruar me sukses Marrëveshjen e Antarktikut. Bëhet fjalë për një marrëveshje ndërkombëtare që inkurajon punë të përbashkët për përparimin e shkencës, por edhe ndalohet çfarëdo lufte në tërë kontinentin e Antarktikut.

Më shumë »
E vërteta për luftën në Siri!

E vërteta për luftën në Siri!

Lufta në Siri është bërë një fenomen i madh i kohëve të fundit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme