Tags: Lojera Faqe: 1 Nga 1

Rama: Në 1 janar mbyllen lojërat e fatit

Rama: Në 1 janar mbyllen lojërat e fatit

Për 24 orë të hiqen reklamat e basteve nga mediat

Më shumë »
Belgjikasit gjetën lojë më interesante se "Pokemon Go"

Belgjikasit gjetën lojë më interesante se "Pokemon Go"

Avelin Gregoar, arsimtar në shkollë fillore në Belgjikë krijoi një lojë online e cila u mundëson njerëzve të "gjuajnë" libra në vend të monstave nga "Pokemon Go". Loja inovative është e disponueshme në një grup në "Facebook", i quajtur "Chasseurs de livres", që do të thotë "Gjuetarët e librave". Për momentin janë rreth 40.000 përdorues.

Më shumë »
Videolojë eksperimentale e cila i shndërron lojtarët në shkrimtarë dhe poetë

Videolojë eksperimentale e cila i shndërron lojtarët në shkrimtarë dhe poetë

Një grup "poetësh" ndër programuesit krijouan një videolojë e cila nuk ua harxhon kohën kot, dhe i nxit aftësitë tuaja kreative. Bëhet fjalë për lojën Elegji të botës së vdekur nga studioja për zhvillim të videolojërave në Boston, Dixhoban (Dejobaan).

Më shumë »
A do të duket kështu ardhmëria?

A do të duket kështu ardhmëria?

Suksesi i madh i lojës "Pokemon Go" nxiti shumë fansa të pyesin se a është kjo lojë vetëm një trend që kalon ose diçka më tepër - si fillim i integracionit të gjerë të realitetit vizual në jetën tonë të përditshme.

Më shumë »
Loja më e re e cila pushtoi internetin

Loja më e re e cila pushtoi internetin

Ndër aplikcionet më të kërkuara në botë për momentin gjendet një lojë falas 2D e quajtur "Dart 69". Bëhet fjalë për simulim të pikados, i cili duket si një lojë shumë e thjeshtë, por fsheh dy rregulla të cilat e bëjnë një ndër lojërat më tërheqëse.

Më shumë »
Loja e re "Secret Hitler" u bë hit edhe para se të dalë në shitje

Loja e re "Secret Hitler" u bë hit edhe para se të dalë në shitje

Loja me letra "Secret Hitler" llogaritet si hit i madh edhepse ende nuk është në disponim për publikun më të gjerë. Deri më tani, kjo lojë rangohet mirë në "Kickstarter" dhe disa kritikë kanë dhënë nota të larta si një ndër lojat më të mira me letra.

Më shumë »
Si duket fundi i lojës "Gjarpri"?

Si duket fundi i lojës "Gjarpri"?

Loja "Gjarpri"(Snake) sigurisht shënoi fëmijërinë tonë. Ajo ishte një ndër lojërat më të popullarizuara që përmbanin telefonat më të vjetër.

Më shumë »
Nxënësit britanik do të mësojnë biokimi nëpërmjet "Minecraft"

Nxënësit britanik do të mësojnë biokimi nëpërmjet "Minecraft"

Miliona njerëz në botë luajnë "Minecraft", ndërsa tani kjo lojë mund tju ndihmojë njerëzve në hapat e parë në fushën e biokimisë.

Më shumë »
Gejmerët dikur dhe tani

Gejmerët dikur dhe tani

Të luajturit video lojëra ka ndryshuar nga fillimi i kompjuterëve deri më tani.

Më shumë »
Loja "Game of Thrones" do të arrijë deri në fund të vitit 2014

Loja "Game of Thrones" do të arrijë deri në fund të vitit 2014

Fansat e serialit "Game of Thrones" do të munden ta shkurtojnë kohën deri në sezonin e pestë duke luajtur lojën, e cila do të paraqitet në kohën e festave të fundvitit.

Më shumë »
Video lojë e cila ju çmend

Video lojë e cila ju çmend

Zakonisht, lojërat na bëjnë të ndihemi të plotfuqishëm, por në fakt jemi vetëm si kafshë shtëpiake të trajnuara. Nëse i ndjekim udhëzimet dhe e bëjmë atë që na kërkohet, arrijmë deri në fund dhe ndihemi si fitues. Kjo lojë nuk është e tillë.

Më shumë »
Tani mund të keni diplomë fakulteti për video lojëra

Tani mund të keni diplomë fakulteti për video lojëra

Duke filluar nga viti 2015, Qendra e Njujorkut për loja, departamenti i shkollës prestigjoze të artit Trish, do të ofrojë diplomë për art figurativ në video lojëra.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme