Tags: Lodra Faqe: 1 Nga 1

Lodra me të cilat fëmijët mund të komunikojnë me prindërit

Lodra me të cilat fëmijët mund të komunikojnë me prindërit

Sot teknologjia kontrollon jetën tonë, kështu që është vështirë të arrihet një baraspeshë e shëndoshë ndërmjet botës digjitale dhe reale. Por, për prindërit kjo është edhe më vështirë.

Më shumë »
Lodër nga letra me të cilën do të "mashtroni" fëmijët për orë të tëra

Lodër nga letra me të cilën do të "mashtroni" fëmijët për orë të tëra

Lodër nga letra me të cilën do të "mashtroni" fëmijët për orë të tëra

Më shumë »
Kush me kënd luan?

Kush me kënd luan?

Ndoshta ky femije nuk mund të flase , por me vepra e shpreh ate.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme