Tags: Kroaci Faqe: 1 Nga 1

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

I stolisur me flamuj francezë

Më shumë »
Hiti i fundit në konviktet studentore të Kroacisë - "Rakija to GO"

Hiti i fundit në konviktet studentore të Kroacisë - "Rakija to GO"

Rakia është pije e popullarizuar në rajonin e Ballkanit. Kështu, në Kroaci u shfaq një prodhim i ri i cili shumë shpejt u popullarizua nëpër konviktet studentore - "Rakija to GO".

Më shumë »
Skandal në Kroaci: nga fëmijët kërkohet të tregojnë se cila vajzë është "e shëmtuar"

Skandal në Kroaci: nga fëmijët kërkohet të tregojnë se cila vajzë është "e shëmtuar"

Një sërë reagimes u shfaqën nëpër rrjetet sociale në lidhje me përmbajtjen e një libri mësimor nga gjuha angleze për klasën e dytë, i miratuar nga Ministria e arsimit, shkencës dhe sportit në Kroaci. Në njërën nga detyrat e shtëpisë kërkohet që nxënësit ti njohin dallimet ndërmjet këtyre dy vajzave.

Më shumë »
Internet falas për nxënësit, studentët dhe profesorët në Kroaci

Internet falas për nxënësit, studentët dhe profesorët në Kroaci

Nxënësit, studentët dhe profesorët në Kroaci kanë qasje ndaj internetit falas në tërë vendin. Kjo mundësohet nëpërmjet rrjetit akademik Eduoram, i cili është i destinuar për nxënësit, studentët profesorët dhe hulumtuesit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme