Tags: Kosova Faqe: 1 Nga 1

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

I stolisur me flamuj francezë

Më shumë »
Kosova,Prishtina i la pa fjalë studentët e huaj!

Kosova,Prishtina i la pa fjalë studentët e huaj!

Looren ka thënë se ka ardhur në UVP me sugjerimin e profesorëve dhe shoqes së saj.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme