Tags: Japoneze Faqe: 1 Nga 1

Çfarë mendimi kanë japonezët për shtetet evropiane?

Çfarë mendimi kanë japonezët për shtetet evropiane?

Njëlloj sikur evropianët që kanë stereotipe për japonezët, ashtu edhe ata kanë stereotipe për shtetet e Evropës.

Më shumë »
Dizajnerë japonez kanë ide kreative se si fëmijët duhet t'i mësojnë ngjyrat

Dizajnerë japonez kanë ide kreative se si fëmijët duhet t'i mësojnë ngjyrat

E kaltra, rozja, e kuqja dhe e gjelbra, të gjitha ngjyrat kanë emra specifik, por dy dizajnerë nga Japonia kanë për qëllim ta ndryshojnë mënyrën se si fëmijët i mësojnë ngjyrat.

Më shumë »
Dizajne të ombrellave që paraqiten vetëm kur ato të jeni lagur!

Dizajne të ombrellave që paraqiten vetëm kur ato të jeni lagur!

Dizajne të ombrellave që paraqiten vetëm kur ato të jeni lagur!

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme