Tags: Islanda Faqe: 1 Nga 1

Mijëra euro shpërblim për ata që i lënë shtatzëna gratë e këtij shteti

Mijëra euro shpërblim për ata që i lënë shtatzëna gratë e këtij shteti

Arsyeja? Shteti ka vetëm 320 mijë banorë dhe pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç

Më shumë »
Qeveria e Islandës punësoi një student 22-vjeçar si përfaqësues të të rinjve

Qeveria e Islandës punësoi një student 22-vjeçar si përfaqësues të të rinjve

Ministria e punëve të jashtme e Islandës shpalli që në pozitën e këshilltarit për të rinj është emëruar Gauti Geirson, student i menaxmentit në universitetin në Rejkjavik.

Më shumë »
Bukuria e bardhë dhe e nxehtë e Islandës së mrekullueshme

Bukuria e bardhë dhe e nxehtë e Islandës së mrekullueshme

Islanda është njëkohësisht njëri prej vendeve më të bukura dhe më të shkretuara të botës.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme