Tags: intervistë Faqe: 1 Nga 1

#AEDIÇFARË Intervistë me Sefer Selimin: Të rinjtë duhet ta dinë se çfarë do të rezultojë nga zgjedhja e tyre në kuptimin thelbësor

#AEDIÇFARË Intervistë me Sefer Selimin: Të rinjtë duhet ta dinë se çfarë do të rezultojë nga zgjedhja e tyre në kuptimin thelbësor

#AeDiÇfarë është një projekt i madh i Demokrasi Lab, i cili po zbatohet në të gjithë vendin dhe që ka për qëllim të informojë qytetarët për referendumin e ardhshëm më 30 shtator

Më shumë »
Kërkesat kryesore për çdo intervistë pune

Kërkesat kryesore për çdo intervistë pune

Për shumicën prej nesh, intervista për punë është një makth. Dëshironi ta fitoni punën, por frikësoheni. Kjo nuk është asgjë përveç një lojë. Nevojiten disa hapa për të qenë të suksesshëm. Këto janë hapat kryesore.

Më shumë »
Noam Çomski flet për atë se si fëmijët e përvetësojnë gjuhën

Noam Çomski flet për atë se si fëmijët e përvetësojnë gjuhën

Noam Çomski në kohën e re është më i njohur për kritikën e tij të hapur ndaj politikës së jashtme amerikane.

Më shumë »
Stiv Vozniak për fillimet e "Apple"

Stiv Vozniak për fillimet e "Apple"

"Bloomberg" bëri një intervistë me njërin prej themeluseve të "Apple", Stiv Vozniak, për fillimet e kompanisë. Vozniak në intervistë zbulon që ka kaluar shumë netë duke punuar në modelin më afatgjatë kompjuterik në historinë e "Apple".

Më shumë »
Pyetje të çmendura në intervista për punë

Pyetje të çmendura në intervista për punë

Nga përzgjedhja e kafshës së preferuar deri tek vlera materiale e një dinosaurusi, punëdhënësit kanë mënyra absurde për testim psikologjik të punëtorëve të ardhshëm.

Më shumë »
Zbulohen karakteristikat më mbresëlënëse të kandidatëve për punësim

Zbulohen karakteristikat më mbresëlënëse të kandidatëve për punësim

Në agjensitë e punësimit në disa pjesë të botës ka shumë njerëz të papunë. Career builder kanë intervistuar mbi 2000 menaxherë përgjegjës për punësim për karakteristikat që kanë qenë më mbresëlënëse tek kandidatët dhe kanë lënë përshtypje më të mirë tek punëdhënësit.

Më shumë »
Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Intervista e Endi Uorholl me Alfred Hiçkok nga viti 1974

Duket që figurat e kulturës nga shekulli 20 nuk kanë shumë gjëra të përbashkëta sa Endi Uorholl dhe Alfred Hiçkok.

Më shumë »
Pyetje nga testi për shtetësi amerikane

Pyetje nga testi për shtetësi amerikane

Në një video të postuar këtë javë, anëtarët e Immigrant Archive Project krijuan një seri intervistash në rrugë me kalimtarë në Majami.

Më shumë »
Si të përgjigeni në 5 pyetjet më të shpeshta në intervistë?

Si të përgjigeni në 5 pyetjet më të shpeshta në intervistë?

Për ato që aktualisht kërkojnë punë është më e vështirë, sidomos nëse keni bërë një pushim nga punësimit e fundit

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme