Tags: Gota Faqe: 1 Nga 1

Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

"Ishin për darkë te prindërit e pasur të burrit tim, ku më rrëshqiti një gotë vere dhe e theva. Kërkova falje, por nuk ofrova kompensim"

Më shumë »
Ena inovative mund të shpëtojë jetën e miliona bebeve të porsalindura

Ena inovative mund të shpëtojë jetën e miliona bebeve të porsalindura

Enë të reja për të ushqyer të porsalindurit dhe foshnjat e parakohshme mund të shpëtojë miliona jetë në të gjithë botën.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme