Tags: Fytyra Faqe: 1 Nga 1

Fytyra juaj tregon nëse jeni i pasur

Fytyra juaj tregon nëse jeni i pasur

Me kalimin e kohës fytyra juaj ka reflektime të perjetshme për të zbuluar eksperiencat tuaja

Më shumë »
A ka secili prej nesh binjakun e tij diku në botë?

A ka secili prej nesh binjakun e tij diku në botë?

Derisa keni shikuar disa filma fantastiko-shkencor për klonet, sigurisht keni pyetur veten se a keni ndonjë klon ose binjak të tillë diku në botë.

Më shumë »
Gjeni binjakun tuaj

Gjeni binjakun tuaj

A keni pyetur veten se a ekziston dikush në botë që duket njëlloj si ju?

Më shumë »
A është kjo fytyra e përsosur femërore?

A është kjo fytyra e përsosur femërore?

Florens Kolgejt ka fytyrë për të cilën shumë femra do të jepnin para, fytyrë për të cilën artistët, shkencëtarët me shekuj kanë menduar dhe kanë shkruar, janë munduar të gjejnë formulën e bukurisë së përkryer. A paraqesin vijat simetrike, sytë e mëdhenj, buzët e plota dhe mollëzat e theksuara këtë formulë?

Më shumë »
Një softuer mundëson të inçizoni video me fytyrë të huaj në kohë reale

Një softuer mundëson të inçizoni video me fytyrë të huaj në kohë reale

Një softuer i ri mundëson kontrollimin e fytyrës në video me ndihmën e shprehjeve personale të fytyrës.

Më shumë »
Mënyra se si truri juaj mund të mashtrohet nëpërmjet krahasimeve

Mënyra se si truri juaj mund të mashtrohet nëpërmjet krahasimeve

Dëshironi të shihni se si një fytyrë neutrale mund të shndërrohet në mashkull? Ose se si një fytyrë neutrale shndërrohet në fytyrë e këndshme ose se si një pamje e qartë shndërrohet në pamje të turbullt? Kjo video e shkurtër do tju tregojë të gjitha mënyrat se si truri juaj i përshtatet stimulit.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme