Tags: Fshat Faqe: 1 Nga 1

Fshati zviceran që ofronte para për t’i shpëtuar boshatisjes, ka familjen e parë

Fshati zviceran që ofronte para për t’i shpëtuar boshatisjes, ka familjen e parë

Ai i cili vjen për të jetuar në këtë fshat, do të pranojë një shumë të madhe të hollash

Më shumë »
Fshatrat e Himalajeve përjetojnë nga kanabisi

Fshatrat e Himalajeve përjetojnë nga kanabisi

Në Himalajet në Indi, fshatra të vegjël përjetojnë duke u marrë me prodhimtarinë e kanabisit. Ky fshat është një ndër ta. Ai gjendet në lartësi mbidetare prej 2700 metrave dhe aty arrihet vetëm më këmbë.

Më shumë »
Shëtitje nëpër Hobiton, fshati i vërtetë i hobitëve

Shëtitje nëpër Hobiton, fshati i vërtetë i hobitëve

Kur të dëshironi të bëheni pjesë e botës së Tolkinit, pa marrë parasysh se a më tepër ju pëlqen "The Hobbit" ose "The Lord of the Rings", mund ta hapni galerinë dhe të shikoni fshatin e inspiruar prej këtyre përrallave. Hobitoni është atraksion turistik në afërsi të Matamatës në Zelandë të Re. Fshati është ndërtuar për inçizimin e "The Hobbit". Inçizimi i filmit mbaroi, por fshati ende qëndron.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme