Tags: Franca Faqe: 1 Nga 1

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

I stolisur me flamuj francezë

Më shumë »
Franca ka krijuar një aplikacion në rast të shpërthimeve bombastike

Franca ka krijuar një aplikacion në rast të shpërthimeve bombastike

Franca ka krijuar një aplikacion në rast të shpërthimeve bombastike

Më shumë »
Franca dhuron 300 euro për heqje dorë nga duhani

Franca dhuron 300 euro për heqje dorë nga duhani

Sipas një hulumtimi në Kroaci, 31,1% e popullsisë pi duhan. Prej tyre, 27,5% pinë duhan çdo ditë. Pirja e duhanit lidhet direkt me kancerin në zbrazëtirën e gojës, në mushkëritë e bardha dhe në fyt. Edhe krahas kësaj, numri i duhanpirësve është mjaft i madh.

Më shumë »
Në Francë, edhe energjia elektrike prodhohet nga djathi!

Në Francë, edhe energjia elektrike prodhohet nga djathi!

Në qytetin e vogël të Albertville në Francë, banorët e shohin djathin më shumë se ushqim.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme