Tags: Flamuri Faqe: 1 Nga 1

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Davor ka qindra flamuj, por më të preferuar për të janë flamuri maqedonas dhe flamuri shqiptar

Më shumë »
Përgjigja më e mirë në testin e gjeografisë

Përgjigja më e mirë në testin e gjeografisë

Përgjigja më e mirë në testin e gjeografisë

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme