Tags: Festa Faqe: 1 Nga 1

Myslimanët sot festojnë Kurban Bajramin

Myslimanët sot festojnë Kurban Bajramin

Për nder të kësaj feste theren kurbane, ndërsa besimtarët e kryejnë njërin nga pesë kushtet e fesë islame, shkuarjen në Haxh

Më shumë »
Banorët e Birmingham marrin dhurata falas për festa

Banorët e Birmingham marrin dhurata falas për festa

Banorët Birmingham ishin të befasuar javën e kaluar, kur filluan të marrin dhurata falas nga të huajt në stacionin qendror në qytet.

Më shumë »
Armë e arsimit masiv: Tank i "armatosur" me 900 libra

Armë e arsimit masiv: Tank i "armatosur" me 900 libra

Me qëllim që ta shënojë Ditën ndërkombëtare të librit (5 mars), kompania 7UP i dha autorizim artistit argjentinez Raul Lemesof të ndërtojë një nga tankset e tij të njohura me libra.

Më shumë »
Mesazh i veçantë në faqen kryesore të "Google"

Mesazh i veçantë në faqen kryesore të "Google"

Versioni anglez i Google gjatë Krishtlindjeve katolike më 25 qershor, kishte një pjesë të veçantë. Nuk flasim për ilustrimin me të cilin u shënua kjo festë. Bëhet fjalë për një mesazh të vogël menjëherë ndër fushën për kërkim.

Më shumë »
Çfarë thotë shkenca për këto festa të fundvitit?

Çfarë thotë shkenca për këto festa të fundvitit?

Në një episod të rre të "It's okay to be smart", mysafiri Joe Hanson eksploron misteret e Krishtlindjeve duke përdorur konceptet fizike

Më shumë »
Si një fizicient e ndriçon bredhin?

Si një fizicient e ndriçon bredhin?

Këtë herë do të ju mësojmë se si të përdorim shkencën për të festuar festat.

Më shumë »
Urime nga tërë bota për festat e fundvitit

Urime nga tërë bota për festat e fundvitit

Sa prej këtyre gjuhëve mund t'i kuptoni? Në këtë video, 54 njerëz nga bota ua urojnë festat e fundvitit.

Më shumë »
Kartolina për festat e fundvitit për të gjithë fansat e "Game of Thrones"

Kartolina për festat e fundvitit për të gjithë fansat e "Game of Thrones"

Ju sjellim kartolina për Krishtlindje dhe Vitin e Ri për të gjithë fansat e "Game of Thrones", dhe Vesteros...po ta festonit Krishtlindjen ose Vitin e Ri në Vesteros.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme