Tags: e shtrenjte Faqe: 1 Nga 1

Tanket më të shtrenjta në botë

Tanket më të shtrenjta në botë

Tanku, sot një mjet i fuqishëm ushtarak i armatosur që shërben si mbështetje për këmbësorinë ose veprimet e vetme, së pari u shfaq në Britani të Madhe dhe më pas në Francë dhe Gjermani

Më shumë »
Biçikleta më e shtrenjtë në botë

Biçikleta më e shtrenjtë në botë

Kushton më shumë se një Ferrari

Më shumë »
Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

Theu gotën e shtrenjtë të verës, vjehrri ia dërgoi faturën prej 200 eurosh

"Ishin për darkë te prindërit e pasur të burrit tim, ku më rrëshqiti një gotë vere dhe e theva. Kërkova falje, por nuk ofrova kompensim"

Më shumë »
Cila është kafja më e shtrenjtë në botë?

Cila është kafja më e shtrenjtë në botë?

Sipas hulumtimeve nga 2013, mbi 83% e amerikanëve pinë kafe në mëngjes, dhe qytetari mesatar pi shumë kafe në ditë.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme