Tags: dora e djathe Faqe: 1 Nga 1

Pse të gjithë zakonisht përdorin dorën e djathë

Pse të gjithë zakonisht përdorin dorën e djathë

Dora që përdoret për të shkruar, sigurisht do të përdoret edhe për ushqim, dhe shumica e njerëzve në botë, rreth 96 për qind, për këtë e përdorin dorën e djathtë

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme