Tags: Dizajner Faqe: 1 Nga 1

Dizajnerë japonez kanë ide kreative se si fëmijët duhet t'i mësojnë ngjyrat

Dizajnerë japonez kanë ide kreative se si fëmijët duhet t'i mësojnë ngjyrat

E kaltra, rozja, e kuqja dhe e gjelbra, të gjitha ngjyrat kanë emra specifik, por dy dizajnerë nga Japonia kanë për qëllim ta ndryshojnë mënyrën se si fëmijët i mësojnë ngjyrat.

Më shumë »
Profesionet më të popullarizuara nga fusha e teknologjisë për vitin 2015

Profesionet më të popullarizuara nga fusha e teknologjisë për vitin 2015

Nëse njëri prej qëllimeve tuaja për vitin e ardhshëm është të gjeni punë, ne jemi këtu për tju ndihmuar. Skot Dobrovski, analist i trendeve të karrierës në Gladsor ka folur në Mashable, për ti zbuluar profesionet më të njohura në fushën e teknologjisë vitin e ardhshëm.

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme